Een dag geleden plaatste ik nog op linkedin een bericht dat ik lekker bezig was met het leren van nieuwe skills. Helemaal niks mis mee natuurlijk, lekker bezig blijven, ook tijdens deze coronacrisis.

Toch heb ik ook het gevoel dat ik nu perse veel moet doen. Ik mag niet stil zitten, want juist nu is het de tijd om nieuwe dingen te leren. Het internet staat er vol mee! Schijnbaar moeten we nu gebruik maken van de “extra tijd” die we hebben. This is the moment! Na de crisis kan het niet meer?

Overal zie je blogs, vlogs, columns, tips en tricks voorbijkomen. Ze hebben allemaal één ding gemeen: hoe zorg je ervoor dat jij het meeste uit deze crisistijd haalt. Ga voor persoonlijke ontwikkeling! Niet stil zitten!

Heel eerlijk, ik word er onrustig van.

Misschien is het goed dat we leren dat het leven niet maakbaar is. Hoe goed we ook iets plannen en hoe harder we roepen dat we alles onder controle hebben, hoe meer ik besef dat alles in één moment weg kan vallen. Niks is zeker, niks is maakbaar. Neem daarom gewoon even wat tijd voor jezelf!

Plan gewoon een dag extra vrij, pak eens je favoriete boek of bak nou eens eindelijk die homemade chocolate chip cookies. Nu heb je tijd genoeg! Tijd om even op adem te komen en te beseffen dat je gewoonweg niet alles in de hand hebt. Lekker toch?

Meer weten?

Ben je op zoek naar nieuwe concepten of inzichten? Of kan ik je helpen met het creëren van nieuwe content? Misschien wil je beter leren brainstormen of gewoon eens je plannen bespreken? Dat kan!

Neem contact op!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.