“We hebben het altijd al zo gedaan, dus waarom moeten we het opeens anders gaan doen?” De rillingen lopen over mijn rug als ik deze zin hoor. Toen ik klaar was met mijn studie ben ik gaan werken en kwam ik terecht in een wereld waarbij creativiteit vaak geroepen werd, maar nauwelijks werd toegepast. Ik kwam terecht in een wereld van routines en standaard werk, waarbij eigenlijk geen vragen meer gesteld werden. Je doet je werk, voert dit uit zoals het hoort en daar blijft het eigenlijk wel bij. Na drie jaar was ik compleet op! Ik had geen inspiratie en fut meer om positief aan het werk te gaan. Waar was mijn drive gebleven? En die mooie verhalen over toffe banen na mijn studie? Waar zijn die dan?

Dat was het moment dat ik aan de keukentafel besloten had om als freelancer aan de slag te gaan. Freelancen op het gebied van marketing, storytelling en content creatie. Creative Caffeine was geboren, de plek waar jij inspiratie kan vinden voor jouw projecten, organisatie of bedrijf.

kop koffie met toetsenbord en notitieblok

Waarom Creative Caffeine

Creative Caffeine zorgt voor jouw online marketing en content creatie. Hierbij neem ik creativiteit en beleving altijd als uitgangspunt. Want wanneer iemand iets beleeft, zorgt het voor verandering en ontstaat er een duurzame relatie. Beleving is key! Creative Caffeine is de plek waar we verder kijken dan onze neus lang is. Ik hou van nieuwe idee├źn! Maar hoe krijgen we die op papier en maken we deze praktisch? Van een droom naar realiteit!

Creative Caffeine was geboren, een plek waar jij inspiratie kan vinden voor jouw projecten, organisatie of bedrijf.

Doel van Creative Caffeine

Creative Caffeine is als een soort bibliotheek. Zie het voor je als een enorme boekenkast met informatie over (digitale) marketing, creativiteit, concept ontwikkeling en content creatie. Heb je hulp nodig met online marketing? Of wil je sparren over je nieuwe strategie of website? Of benieuwd wat storytelling nou precies inhoud? Ook dan heeft Creative Caffeine ook voor jou zeker iets in de bibliotheek staan.

Creative Caffeine is jouw sparringpartner op het gebied van online marketing en content creation . Enthousiast geworden? Laat het me weten!

Logo Creative Caffeine koffiecup

Even kennismaken!

Hi! Ik ben Kristian.

Ik ben content creator en ik help bedrijven en organisaties met het vertellen van hun verhaal. Ik heb een passie voor storytelling, marketing en imagineering. Daarnaast versleet ik heel wat uren achter mijn piano en gitaar en kan ik heerlijk verdwalen in een goed boek.

Samenwerken? Neem dan contact met mij op!